Konferens och evenemang 2 (HOEKON52)
Information
- Gå till ämne, Hotell
- Poäng: 100
- Gäller från: 2023-07-02
- Senast ändrad: 2023-04-21
- Giltig till: Ej angivet
Om kursen
Undervisningen i kursen ska behandla följande centrala innehåll:
- Anläggningar för konferens och evenemang samt deras utbud av produkter och tjänster. Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning. Olika målgruppers behov av service.
- Organisation, yrkesroller och arbetsuppgifter inom konferenser och evenemang.
- Iordningsställande och skötsel av lokaler.
- Teknisk utrustning för olika konferenser och evenemang, till exempel ljud-, bild- och ljusanläggningar.
- Möte med gäster och kunder, service och bemötande. Serviceinriktad kommunikation via till exempel telefon och dator.
- Ergonomi och arbetsmiljö.
- Lagar och andra bestämmelser i samband med konferens och evenemang.
Betygskriterier
Betyget E
Eleven medverkar i att beskriva produkter, tjänster samt målgrupper inom konferens- och evenemangsverksamheter. Eleven medverkar också i att välja, använda och sköta redskap samt annan utrustning som används i samband med konferenser och evenemang. Eleven medverkar dessutom i att utföra arbetsmoment inom området på ett hygieniskt, serviceinriktat och säkert sätt.
Betyget D
Elevens kunskaper bedöms sammantaget vara mellan C och E.
Betyget C
Eleven beskriver på ett enkelt sätt produkter, tjänster samt målgrupper inom konferens- och evenemangsverksamheter. Eleven väljer, använder och sköter också redskap samt annan utrustning som används i samband med konferenser och evenemang på ett delvis ändamålsenligt sätt. Eleven utför dessutom med tillfredsställande resultat arbetsmoment inom området på ett hygieniskt, serviceinriktat och säkert sätt.
Betyget B
Elevens kunskaper bedöms sammantaget vara mellan A och C.
Betyget A
Eleven beskriver på ett utvecklat sätt produkter, tjänster samt målgrupper inom konferens- och evenemangsverksamheter. Eleven väljer, använder och sköter också redskap samt annan utrustning som används i samband med konferenser och evenemang på ett ändamålsenligt sätt. Eleven utför dessutom med gott resultat arbetsmoment inom området på ett hygieniskt, serviceinriktat och säkert sätt.