Plan Digital
Hem
Grundskola
navigate_next
keyboard_arrow_down
Grundskolans timplan
LGR22
Grundskolan
LGR22
Sameskolan
SAM2011
Anpassad grundskola
LGRA22
Specialskolan
SPEC2011
Gymnasieskola
navigate_next
keyboard_arrow_down
Gymnasieskolan
GY2011
navigate_next
keyboard_arrow_down
Program
Ämnen
Kurser
Gymnasieskolan
GY25
navigate_next
keyboard_arrow_down
Program
Ämnen
Nivåer
Anpassad gymnasieskola
LGYAN2013
navigate_next
keyboard_arrow_down
Program
Ämnen
Kurser
Anpassad gymnasieskola
GY25
navigate_next
keyboard_arrow_down
Program
Ämnen
Nivåer
Vuxenutbildning
navigate_next
keyboard_arrow_down
Gymnasial nivå
GY25
navigate_next
keyboard_arrow_down
Ämnen
Nivåer
Gymnasial nivå
VU2013
navigate_next
keyboard_arrow_down
Ämnen
Kurser
Anpassad gymnasial nivå
VU2013
navigate_next
keyboard_arrow_down
Ämnen
Kurser
Grundläggande nivå
VU2013
navigate_next
keyboard_arrow_down
Ämnen
Anpassad grundläggande nivå
VU2013
navigate_next
keyboard_arrow_down
Ämnen
Svenska för invandrare
SFI
navigate_next
keyboard_arrow_down
Svenska för invandrare
IB
navigate_next
keyboard_arrow_down
Kurser
Ämnen
Om
navigate_next
keyboard_arrow_down
Masterdatas Uppgifter
Plan Digital
GY25
Språkkoder
Ett annat sätt att se skolverkets uppgifter
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
(RL)
Information
Programtyp:
Yrkesprogram
Poäng:
2800
Grundförfattning:
2010:47
Ändringsförfattning:
2022:466
Gäller från:
2023-07-01
Senast ändrad:
2023-02-03
Giltig till:
Ej angivet
Inriktning
Studievägskod
Poäng
Programfördjupningspoäng
Kurser
Bageri och konditori
RLBAG
300
900
3
Kök och servering
RLKOK
300
900
3
Visar träffar 1 - 2
Gymnasiegemensamma kurser
900 poäng
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_up
Kursnamn
Kurskod
Ämne
Ämnestyp
Poäng
Engelska 5
ENGENG05
Engelska
Kapitel 4-ämnen
100
Engelska 6
ENGENG06
Engelska
Kapitel 4-ämnen
100
Historia 1a1
HISHIS01a1
Historia
Kapitel 4-ämnen
50
Idrott och hälsa 1
IDRIDR01
Idrott och hälsa
Kapitel 4-ämnen
100
Matematik 1a
MATMAT01a
Matematik
Kapitel 4-ämnen
100
Naturkunskap 1a1
NAKNAK01a1
Naturkunskap
Kapitel 4-ämnen
50
Religionskunskap 1
RELREL01
Religionskunskap
Kapitel 4-ämnen
50
Samhällskunskap 1a1
SAMSAM01a1
Samhällskunskap
Kapitel 4-ämnen
50
Svenska 1
/
Svenska som andraspråk 1
SVESVE01
/
SVASVA01
Svenska 1
/
Svenska som andraspråk 1
Kapitel 4-ämnen
100
/
100
Svenska 2
/
Svenska som andraspråk 2
SVESVE02
/
SVASVA02
Svenska 2
/
Svenska som andraspråk 2
Kapitel 4-ämnen
100
/
100
Svenska 3
/
Svenska som andraspråk 3
SVESVE03
/
SVASVA03
Svenska 3
/
Svenska som andraspråk 3
Kapitel 4-ämnen
100
/
100
Visar träffar 1 - 11
Programgemensamma kurser
400 poäng
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_up
Kursnamn
Kurskod
Ämne
Ämnestyp
Poäng
Hygien
HYGHYG0
Hygienkunskap
Yrkesämnen
100
Livsmedels- och näringskunskap 1
LIVLIV01
Livsmedels- och näringskunskap
Yrkesämnen
100
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel
MÅTBRC0
Måltids- och branschkunskap
Yrkesämnen
100
Service och bemötande 1
SEVSEV01
Service och bemötande
Yrkesämnen
100
Visar träffar 1 - 4
Gymnasiearbete
100 poäng
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_up
Kursnamn
Kurskod
Ämne
Ämnestyp
Poäng
Gymnasiearbete RL
GYARRL
Gymnasiearbete
Schablon
100
Visar träffar 1 - 1
I-VAL
200 poäng
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_up
Kursnamn
Kurskod
Ämne
Ämnestyp
Poäng
Individuellt val
INDVAL
Individuellt val
Schablon
200
Visar träffar 1 - 1
Inriktningar
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_up
Bageri och konditori
(RLBAG) 300 poäng + 900 poäng programfördjupning
Kursnamn
Kurskod
Ämne
Ämnestyp
Poäng
Bageri 1
BAGBAG01
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Choklad och konfektyr
BAGCHO0
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Konditori 1
BAGKON01
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Visar träffar 1 - 3
Kök och servering
(RLKOK) 300 poäng + 900 poäng programfördjupning
Kursnamn
Kurskod
Ämne
Ämnestyp
Poäng
Mat och dryck i kombination
MACMAT0
Mat och dryck i kombination
Yrkesämnen
100
Matlagning 1
MALMAL01
Matlagningskunskap
Yrkesämnen
100
Servering 1
SERSER01
Serveringskunskap
Yrkesämnen
100
Visar träffar 1 - 3
Programfördjupningskurser
900 poäng
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_up
Kursnamn
Kurskod
Ämne
Ämnestyp
Poäng
Besöksnäringen
AKTBEO0
Aktiviteter och värdskap
Yrkesämnen
100
Aktiviteter och upplevelser
AKTAKT0
Aktiviteter och värdskap
Yrkesämnen
100
Bageri 1
BAGBAG01
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Bageri 2
BAGBAG02
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
200
Bageri 3
BAGBAG03
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Bageri 4
BAGBAG04
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Bageri – specialisering
BAGBAG00S
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Choklad och konfektyr
BAGCHO0
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Konditori 1
BAGKON01
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Konditori 2
BAGKON02
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
200
Konditori 3
BAGKON03
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Konditori 4
BAGKON04
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Konditori – specialisering
BAGKON00S
Bageri- och konditorikunskap
Yrkesämnen
100
Charkuteri 1
CHACHA01
Charkuterikunskap
Yrkesämnen
100
Charkuteri 2
CHACHA02
Charkuterikunskap
Yrkesämnen
100
Charkuteri 3
CHACHA03
Charkuterikunskap
Yrkesämnen
200
Charkuteri 4
CHACHA04
Charkuterikunskap
Yrkesämnen
100
Charkuteri – specialisering
CHACHA00S
Charkuterikunskap
Yrkesämnen
100
Drycker och ansvarsfull alkoholservering
DRYDRC0
Dryckeskunskap
Yrkesämnen
100
Barteknik
DRYBAT0
Dryckeskunskap
Yrkesämnen
100
Drycker
DRYDRY0
Dryckeskunskap
Yrkesämnen
100
Drycker – specialisering
DRYDRY00S
Dryckeskunskap
Yrkesämnen
100
Engelska 6
ENGENG06
Engelska
Kapitel 4-ämnen
100
Entreprenörskap
ENTENR0
Entreprenörskap
Yrkesämnen
100
Företagsekonomi 1
FÖRFÖR01
Företagsekonomi
Kapitel 4-ämnen
100
Företagsekonomi 2
FÖRFÖR02
Företagsekonomi
Kapitel 4-ämnen
100
Entreprenörskap och företagande
FÖRENT0
Företagsekonomi
Kapitel 4-ämnen
100
Personlig försäljning 1
FÖSPER01
Försäljning och kundservice
Yrkesämnen
100
Personlig försäljning 2
FÖSPER02
Försäljning och kundservice
Yrkesämnen
100
Praktisk marknadsföring 1
HANPRA01
Handel
Yrkesämnen
100
Praktisk marknadsföring 2
HANPRA02
Handel
Yrkesämnen
100
Affärsutveckling och ledarskap
HANAFR0
Handel
Yrkesämnen
100
Konferens och evenemang
KONKOF0
Konferens och evenemang
Yrkesämnen
100
Ledarskap och organisation
LEDLED0
Ledarskap och organisation
Vissa ämnen
100
Livsmedels- och näringskunskap 2
LIVLIV02
Livsmedels- och näringskunskap
Yrkesämnen
100
Mat och butik 1
MAOMAT01
Mat och butik
Yrkesämnen
100
Mat och butik 2
MAOMAT02
Mat och butik
Yrkesämnen
100
Mat och butik – specialisering
MAOMAT00S
Mat och butik
Yrkesämnen
100
Mat och dryck i kombination
MACMAT0
Mat och dryck i kombination
Yrkesämnen
100
Matlagning 1
MALMAL01
Matlagningskunskap
Yrkesämnen
100
Matlagning 2
MALMAL02
Matlagningskunskap
Yrkesämnen
200
Matlagning 3
MALMAL03
Matlagningskunskap
Yrkesämnen
200
Matlagning 4
MALMAL04
Matlagningskunskap
Yrkesämnen
200
Matlagning – specialisering
MALMAL00S
Matlagningskunskap
Yrkesämnen
100
Specialkoster
MALSPE0
Matlagningskunskap
Yrkesämnen
100
Moderna språk 1
MODXXX01
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Moderna språk 2
MODXXX02
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Moderna språk 3
MODXXX03
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Moderna språk 4
MODXXX04
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Moderna språk 5
MODXXX05
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Moderna språk 6
MODXXX06
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Moderna språk 7
MODXXX07
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Kinesiska 1
MODZHO01
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Kinesiska 2
MODZHO02
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Kinesiska 3
MODZHO03
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Kinesiska 4
MODZHO04
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Kinesiska 5
MODZHO05
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Kinesiska 6
MODZHO06
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Kinesiska 7
MODZHO07
Moderna språk
Kapitel 4-ämnen
100
Programmering 1
PRRPRR01
Programmering
Vissa ämnen
100
Logi
RECLOG0
Reception
Yrkesämnen
100
Frukost och bufféservering
SERFRU0
Serveringskunskap
Yrkesämnen
100
Servering 1
SERSER01
Serveringskunskap
Yrkesämnen
100
Servering 2
SERSER02
Serveringskunskap
Yrkesämnen
200
Arrangemang
SERARR0
Serveringskunskap
Yrkesämnen
100
Matsalshantverk
SERMAF0
Serveringskunskap
Yrkesämnen
100
Servering – specialisering
SERSER00S
Serveringskunskap
Yrkesämnen
100
Service och bemötande 2
SEVSEV02
Service och bemötande
Yrkesämnen
100
Finstyckning
STCFIN0
Styckningskunskap
Yrkesämnen
100
Styckning 1
STCSTY01
Styckningskunskap
Yrkesämnen
100
Styckning 2
STCSTY02
Styckningskunskap
Yrkesämnen
100
Styckning 3
STCSTY03
Styckningskunskap
Yrkesämnen
200
Styckning 4
STCSTY04
Styckningskunskap
Yrkesämnen
100
Styckning – specialisering
STCSTY00S
Styckningskunskap
Yrkesämnen
100
Tillämpad programmering
TIATIL00S
Tillämpad programmering
Vissa ämnen
100
Visar träffar 1 - 75
search
Hittar du något som inte stämmer?
Kontakta oss
Sida: *
Meddelande: *
E-mail: *