Hela sveriges kurser och ämnen

Restaurang- och livsmedelsprogrammet, RL

Information

  • Programtyp: Yrkesprogram
  • Grundförfattning: 2010:47
  • Ändringsförfattning: 2022:466
  • Gäller från: 2023-07-01
  • Senast ändrad: 2023-02-03
  • Giltig till: Ej angivet

Gymnasiegemensamma kurser, 900 poäng

Programgemensamma kurser, 400 poäng

Gymnasiearbete, 100 poäng

I-VAL, 200 poäng

Inriktningar

Bageri och konditori, 300 poäng

Kök och servering, 300 poäng

Programfördjupningskurser

KursnamnKurskodÄmneÄmnestypPoäng
BesöksnäringenAKTBEO0Aktiviteter och värdskapYrkesämnen100
Aktiviteter och upplevelserAKTAKT0Aktiviteter och värdskapYrkesämnen100
Bageri 1BAGBAG01Bageri- och konditorikunskapYrkesämnen100
Bageri 2BAGBAG02Bageri- och konditorikunskapYrkesämnen200
Bageri 3BAGBAG03Bageri- och konditorikunskapYrkesämnen100
Bageri 4BAGBAG04Bageri- och konditorikunskapYrkesämnen100
Bageri – specialiseringBAGBAG00SBageri- och konditorikunskapYrkesämnen100
Choklad och konfektyrBAGCHO0Bageri- och konditorikunskapYrkesämnen100
Konditori 1BAGKON01Bageri- och konditorikunskapYrkesämnen100
Konditori 2BAGKON02Bageri- och konditorikunskapYrkesämnen200
Konditori 3BAGKON03Bageri- och konditorikunskapYrkesämnen100
Konditori 4BAGKON04Bageri- och konditorikunskapYrkesämnen100
Konditori – specialiseringBAGKON00SBageri- och konditorikunskapYrkesämnen100
Charkuteri 1CHACHA01CharkuterikunskapYrkesämnen100
Charkuteri 2CHACHA02CharkuterikunskapYrkesämnen100
Charkuteri 3CHACHA03CharkuterikunskapYrkesämnen200
Charkuteri 4CHACHA04CharkuterikunskapYrkesämnen100
Charkuteri – specialiseringCHACHA00SCharkuterikunskapYrkesämnen100
Drycker och ansvarsfull alkoholserveringDRYDRC0DryckeskunskapYrkesämnen100
BarteknikDRYBAT0DryckeskunskapYrkesämnen100
DryckerDRYDRY0DryckeskunskapYrkesämnen100
Drycker – specialiseringDRYDRY00SDryckeskunskapYrkesämnen100
Engelska 6ENGENG06EngelskaKapitel 4-ämnen100
EntreprenörskapENTENR0EntreprenörskapYrkesämnen100
Företagsekonomi 1FÖRFÖR01FöretagsekonomiKapitel 4-ämnen100
Företagsekonomi 2FÖRFÖR02FöretagsekonomiKapitel 4-ämnen100
Entreprenörskap och företagandeFÖRENT0FöretagsekonomiKapitel 4-ämnen100
Personlig försäljning 1FÖSPER01Försäljning och kundserviceYrkesämnen100
Personlig försäljning 2FÖSPER02Försäljning och kundserviceYrkesämnen100
Praktisk marknadsföring 1HANPRA01HandelYrkesämnen100
Praktisk marknadsföring 2HANPRA02HandelYrkesämnen100
Affärsutveckling och ledarskapHANAFR0HandelYrkesämnen100
Konferens och evenemangKONKOF0Konferens och evenemangYrkesämnen100
Ledarskap och organisationLEDLED0Ledarskap och organisationVissa ämnen100
Livsmedels- och näringskunskap 2LIVLIV02Livsmedels- och näringskunskapYrkesämnen100
Mat och butik 1MAOMAT01Mat och butikYrkesämnen100
Mat och butik 2MAOMAT02Mat och butikYrkesämnen100
Mat och butik – specialiseringMAOMAT00SMat och butikYrkesämnen100
Mat och dryck i kombinationMACMAT0Mat och dryck i kombinationYrkesämnen100
Matlagning 1MALMAL01MatlagningskunskapYrkesämnen100
Matlagning 2MALMAL02MatlagningskunskapYrkesämnen200
Matlagning 3MALMAL03MatlagningskunskapYrkesämnen200
Matlagning 4MALMAL04MatlagningskunskapYrkesämnen200
Matlagning – specialiseringMALMAL00SMatlagningskunskapYrkesämnen100
SpecialkosterMALSPE0MatlagningskunskapYrkesämnen100
Moderna språk 1MODXXX01Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Moderna språk 2MODXXX02Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Moderna språk 3MODXXX03Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Moderna språk 4MODXXX04Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Moderna språk 5MODXXX05Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Moderna språk 6MODXXX06Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Moderna språk 7MODXXX07Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Kinesiska 1MODZHO01Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Kinesiska 2MODZHO02Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Kinesiska 3MODZHO03Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Kinesiska 4MODZHO04Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Kinesiska 5MODZHO05Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Kinesiska 6MODZHO06Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Kinesiska 7MODZHO07Moderna språkKapitel 4-ämnen100
Programmering 1PRRPRR01ProgrammeringVissa ämnen100
LogiRECLOG0ReceptionYrkesämnen100
Frukost och bufféserveringSERFRU0ServeringskunskapYrkesämnen100
Servering 1SERSER01ServeringskunskapYrkesämnen100
Servering 2SERSER02ServeringskunskapYrkesämnen200
ArrangemangSERARR0ServeringskunskapYrkesämnen100
MatsalshantverkSERMAF0ServeringskunskapYrkesämnen100
Servering – specialiseringSERSER00SServeringskunskapYrkesämnen100
Service och bemötande 2SEVSEV02Service och bemötandeYrkesämnen100
FinstyckningSTCFIN0StyckningskunskapYrkesämnen100
Styckning 1STCSTY01StyckningskunskapYrkesämnen100
Styckning 2STCSTY02StyckningskunskapYrkesämnen100
Styckning 3STCSTY03StyckningskunskapYrkesämnen200
Styckning 4STCSTY04StyckningskunskapYrkesämnen100
Styckning – specialiseringSTCSTY00SStyckningskunskapYrkesämnen100
Tillämpad programmeringTIATIL00STillämpad programmeringVissa ämnen100
search